Обідіна Я. І.
Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Обідіна Я. І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 51-56.
Шифр: 65.306.7 УДК: 339.137.2:664.6 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность/ конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспособность предприятия
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 339 Торгiвля. Мiжнароднi економiчнi вiдносини. Свiтова економiка/ 339.1 Загальнi питання торгiвлi. Ринок/ 339.13 Ринок в цілому. Аналіз ринку. Пропозиція та попит. Конкуренція/ 339.137 Конкуренція. Демпінг тощо/ 339.137.2 Конкуренція. Конкуренція цін, якості, умов тощо
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|