Хамцова А. Г.
Инновационные приоритеты полного и рационального использования молочного белково-углеводного сырья от производства творога и мягких сыров
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хамцова А. Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 15-17.
Шифр: 36.958 УДК: 637.34 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сировина, молочное сырье
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- Ключові слова/ В/ Вт/ вторинна молочна сировина, вторичное молочное сырье
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння/ 637.34 Побічні продукти (субпродукти) сироварства
- Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відходи, отходы/ відходи виробництва, отходы производства/ відходи виробництва сиру, отходы производства сыра
- Ключові слова/ В/ Ви/ вик.../ використання.../ використання відходів, использование отходов
- Ключові слова/ В/ Вт/ вторинні ресурси, вторичные ресурсы
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сироватка, молочная сыворотка
- Ключові слова/ П/ Па/ пах.../ пахта, пахта
|