Бережняк В. А.
Наукові аспекти обліку витрат на м'ясопереробних підприємствах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бережняк В. А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 63-69.
Шифр: 65.052.232 УДК: 338.512:637.513.003.3 ББК: 65.052.232
Є складовою частиною документа: Економіка АПК
| Назва головного документа: | Економіка АПК |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ облік, учет/ облік витрат, учет расходов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо-жирове виробництво, мясо-жировое производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.05 Управління економікою. Економічна статистика. Облік. Економічний аналіз/ 65.052 Облік. Бухгалтерський облік. Фінансовий облік. Податковий облік/ 65.052.2 Організація бухгалтерської справи в цілому/ 65.052.23 Облік життєвого циклу організації. Облік окремих госп. операцій, майна і зобов'язань організації/ 65.052.232 Бухгалтерський облік у сільському господарстві
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.5 Ціни. Ціноутворення. Витрати/ 338.51 Чинники, що визначають ціну. Економічна основа ціноутворення/ 338.512 Витрати виробництва. Собівартість
- УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .003 Економічний та фінансовий аспекти/ .003.3 Бухгалтерський облік та рахівництво
- Ключові слова/ В/ Ви/ вит.../ витрати, затраты (expenditures)/ витрати виробництва, затраты производства
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
|