Галушко В. П., Суха І. М.
Зарубіжні системи забезпечення якості молока у виробничому ланцюзі та можливості їх застосування в Україні
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Галушко В. П., Суха І. М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 137-142.
Шифр: 65.306.7 УДК: 637.13.003.1 ББК: 65.306.7+36.95
Є складовою частиною документа: Економіка АПК
| Назва головного документа: | Економіка АПК |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління якістю, СУЯ, система управления качеством, СУК
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ системи.../ системи управління, системы управления/ системи управління якістю, системы управления качеством
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока
- УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .003 Економічний та фінансовий аспекти/ .003.1 Економічний аспект
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система забезпечення якості, система обеспечения качества
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|