укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2011
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
42 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л. В., Гармаш О. М. Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів
. - С. 12-13.
Войнова І. Є. Побудова системи управління якістю підприємства з застосуванням процесного підходу
. - С. 32-34.
Тітлов О. С., Петушенко С. М., Кудашев С. М. Розробка охолоджувального комплексу на основі екологічно безпечних робочих тіл
. - С. 15-17.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'