Баль-Прилипко Л. В., Гармаш О. М.
Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л. В., Гармаш О. М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-13.
Шифр: 36.927 УДК: 665.523:665.2 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жири, жиры
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ наповнювачі ковбас, наполнители колбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1/.3 Виробництво олiї, жиру, воску/ 665.2 Масла, жири і віск тваринного походження
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жировмісна сировина, жиросодержащее сырье
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|