укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2011
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
34 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л. В. Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини
. - С. 12-13.
Баль-Прилипко Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок
. - С. 24-27.
Чем выше технология - тем выше риск (ГМО продукты)
. - С. 18-19.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'