Кравченко О. І., Гетя А. А.
Нові стандарти на свинину: крок вперед чи два кроки назад?
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кравченко О. І., Гетя А. А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 34-42.
Шифр: 45.5+45ц УДК: 006.83:637.5:636.4 ББК: 45.5+45ц
Є складовою частиною документа: Тваринництво сьогодні
| Назва головного документа: | Тваринництво сьогодні |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свині, свиньи
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45ц Стандартизація в галузі тваринництва
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
|