Чук О. В.
Методика АВС-аналізу виробничих запасів олійно-жирових підприємств
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Чук О. В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 38-40.
Шифр: 65.306.7 УДК: 65.012.34:665.1 ББК: 65.306.7+65.40
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.40 Матеріально-технічне забезпечення. Логістика
- Ключові слова/ О/ Ол/ олійно-жирове виробництво, масложировое производство
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ О/ Ол/ олійно-жировий комплекс, масложировой комплекс
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 65.01 Методичні питання. Теорія та практика організації/ 65.012 Методи/ 65.012.3 Організаційні форми. Гнучкість та консерватизм організації Реорганізація/ 65.012.34 Логістика
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1 Загальні відомості про олії, жири, віск і продукти, що виробляються з них
- Ключові слова/ О/ Ол/ олійно-жирова галузь, масложировая отрасль
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|