Крисанов Д. Ф., Водянка Л. Д.
Інноваційний потенціал підприємств харчової промисловості
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Крисанов Д. Ф., Водянка Л. Д. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 124-130.
Шифр: 65.306.7 УДК: 338.439.001.76 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Економіка АПК
| Назва головного документа: | Економіка АПК |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ У/ Уп/ управління, управление, management/ управління інноваціями, управление инновациями
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційний.../ інноваційний потенціал, инновационный потенциал
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .001 Аспект вивчення, підготовки. Теоретичний аспект/ .001.7 Прогрес. Реформи. Покращення/ .001.76 Покращення, удосконалення. Нововведення (інновація). Модернізація
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інновації, инновации/ інновації в харчовому виробництві, инновации в пищевой промышленности
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Інноваційна діяльність/ Управління інноваціями
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|