Архіпова Г.І., Проценко Д.В., Тройченко О.В.
Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Архіпова Г.І., Проценко Д.В., Тройченко О.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-28.
Шифр: 36 УДК: 006.063:664 ББК: 36.818
Аннотацiя: | Систему точного землеробства можна розглядати як адекватний інструмент, спрямований на зменшення реактивності агробіоценозів у процесі їх рекультивації після техногенної пертурбації. | Є складовою частиною документа: Екологічний вісник
| Назва головного документа: | Екологічний вісник |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація і нормування, стандартизация и нормирование
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|