укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2011
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
42 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Тищенко В.І., Божко Н.В. Використання білково-мінерального комплексу у виробництві м'ясопродуктів
. - С. 10-11.
Цибульская С.А. История страусоводства
. - С. 28-30.
Векслер Э., Лойкова А. Подход к основам науки о качестве с учетом идей синергетики
. - С. 24-27.
Требования к санитарному режиму на мясоперерабатывающих предприятиях
. - С. 15.
Баль-Прилипко Л.В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок
. - С. 20-23.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'