головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бертон У. Г.
Физиология созревания и хранения продовольственных культур

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1985 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Бертон У. Г. Авторський знак: Б52 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 359 с.
Шифр: 36.91 УДК: 631.56 ББК: 36.91
Аннотацiя:Хранение и консервирования плодоовощного сырья. Виды тары и инвентаря для консервирования в небольшом объеме.
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:под ред. Н. В. Обручевой
Інформація про переклад
 Мова оригіналу:Англійська
 Перекладач:И. М. Спичкин
Загальна інформація
 Ціна:3,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 76822    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'