Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Центр учбової літератури
Автор: Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Авторський знак: Я66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Yancheva_Viz_xim_biolog_osn_texn_myasa_2009.PDF
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа
|