головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Центр учбової літератури
Автор: Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Авторський знак: Я66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Yancheva_Viz_xim_biolog_osn_texn_myasa_2009.PDF

Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Факультет ТВППТ
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'