головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологія м'яса та м'ясних продуктів

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища освіта
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 640 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя:Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою.

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Klimenko_Texnolog_myasa_2006.pdf

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:підруч.
 Відомості про відповідальність:за ред. М.М.Клименка
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'