Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища освіта
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 640 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя: | Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою. |
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Klimenko_Texnolog_myasa_2006.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | підруч. |
| Відомості про відповідальність: | за ред. М.М.Клименка |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології переробки, технологии переработки
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології виробництва, технологии производства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|