Димань Т.М., Мазур Т.Г.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: Академія
Автор: Димань Т.М., Мазур Т.Г. Авторський знак: Д44 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 522 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613(075.8) ББК: 51.23
Аннотацiя: | Наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин. |
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Diman_Bezpeka_prod_sir_2011.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | підручн. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность
- Ключові слова/ В/ Ві/ віт.../ вітаміни, витамины
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мін/ мінеральні добрива, минеральные удобрения
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біобезпека, биобезопасность
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека сільськогосподарської продукції, безопасность сельскохозяйственной продукции
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|