Крусир Г.В., Яшкина В.В.
Экологические аспекты сертификации зерноперерабатывающих предприятий по ISO 14001:2004
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Крусир Г.В., Яшкина В.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 6-11.
Шифр: 30ц УДК: 504.03:006.032 ББК: 20.1+30ц
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
| Назва головного документа: | Зернові продукти і комбікорми |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 2 Природничі науки/ 20 Природничі науки в цілому/ 20.1 Людина і навколишнє середовище. Екологія людини. Екологія в цілому.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологія, экология
- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация
- Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємство, предприятие/ підприємство зернопереробне, предприятие зерноперерабатывающее
- Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відходи, отходы
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.032 Світові стандарти
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 50 Загальнi вiдомостi про чистi науки/ 504 Наука про навколишнє середовище.Екологія/ 504.03 Соціальні та соціально-економічні аспекти впливу людини на навколишнє середовище. Соціальна екологія
|