Грищенко Ф.В.
Міжнародні і національні нормативні документи серії 22000: стан, тенденції та перспективи розвитку
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Грищенко Ф.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-15.
Шифр: 30ц УДК: 006.032 ББК: 30ц
Аннотацiя: | Проаналізовано міжнародні та національні нормативні документи щодо безпеки харчових продуктів. | Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
| Назва головного документа: | Зернові продукти і комбікорми |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
- Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ норматив, норматив/ нормативні документи, нормативные документы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.032 Світові стандарти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техніч.../ технічні.../ технічні умови, технические условия
|