укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Аникеева Н.В.
Производство хлеба с использованием нутовой муки и белкового изолята из семян нута
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Аникеева Н.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 59-62.
Шифр:
36.8
УДК:
664.664
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
Ключові слова/ Н/ На/ нас.../ насіння, семена/ насіння нуту, семена нута
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно нутове, мука нутовая
Ключові слова/ Б/ Бі/ біл.../ білковий ізолят, белковый изолят
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'