Технология производства молочных продуктов. Биохимия молока
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 30-48.
Шифр: 36.9 УДК: 637.1 ББК: 36.95
Є складовою частиною документа: Молокопереробка
| Назва головного документа: | Молокопереробка |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва молока, технология производства молока
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва молочних продуктів, технология производства молочных продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімія, биохимия/ біохімія молока, биохимия молока
|