Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: К. Видавництво: Лібра
Автор: Пономарьов П. Х., Сирохман І. В. Авторський знак: П56 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 272 с.
Шифр: 36-9 УДК: 664(075.8) ББК: 36-9
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товари, товары
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарознавство, товароведение
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарний знак, товарный знак
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість товару, качество товара
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарообіг, товарооборот
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарний обіг, товарооборот
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарний ринок, товарный рынок
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
144326 |
|
1 |
0 |
|