Ковбасенко В.М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Фірма "ІНКОС"
Автор: Ковбасенко В.М. Авторський знак: К56 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 536 с.
Шифр: 36.92 УДК: 636.033:637.05:637.52 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Kovbasenko_Vet_san_p_2_2006.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посібник |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна санітарія, ветеринарная санитария
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ І/ Ін/ інф.../ інфекційні хвороби , инфекционные болезни/ інфекційні хвороби птиці, инфекционные болезни птицы
- Ключові слова/ І/ Ін/ інф.../ інфекційні хвороби , инфекционные болезни/ інфекційні хвороби тварин, инфекционные болезни животных
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.03 Тварини, яких розводять або утримують для одержання харчової або інших видів продукції (продуктивність). Сільсько/ 636.033 Тварини, яких утримують на забій, для одержання м'яса та сала. Тварини м'ясної породи. Відгодована худоба. Вихід
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Ветеринарія
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування м'яса, консервирование мяса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|