Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Авторський знак: Я66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03(075.8) ББК: 36.92
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічний аналіз, физико-химический анализ
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімія, биохимия
- Ключові слова/ Д/ Дн/ ДНК
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна продуктивність, мясная продуктивность
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімія, биохимия/ біохімія м'яса і м'ясопродуктів, биохимия мяса и мясопродуктов
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімія, биохимия/ біохімія крові, биохимия крови
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні якості, мясные качества
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Тваринництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Ф2 |
144399 |
|
1 |
0 |
Чз |
144398 |
|
1 |
0 |
|