укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технология производства молочных продуктов. Приемка молока
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 30-36.
Шифр:
36.9
УДК:
637.131
ББК:
36.950.1
Є складовою частиною документа:
Молокопереробка
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Молокопереробка
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.950 Окремі процеси виробництва молока/ 36.950.1 Приймання та первинная обробка молока
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока/ 637.131 Первинна обробка та поліпшення властивостей молока з метою його подальшої переробки
Ключові слова/ П/ Пр/ При/ приймання молока, приемка молока
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'