Запольський А. К., Українець А. І.
Екологізація харчових виробництв
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища шк.
Автор: Запольський А. К., Українець А. І. Авторський знак: З-33 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 423 с.
Шифр: 51.23 УДК: 504-035.65(075.8) ББК: 51.23+36.99
| Додаткові відомості щодо назви: | підруч. |
Теми документа- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологія, экология
- Ключові слова/ К/ Кл/ клі.../ клімат, климат
- Ключові слова/ Г/ Гр/ гру.../ грунти, почвы
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво харчових продуктів, производство пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рес.../ ресурс, ресурс/ ресурси, ресурсы
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 50 Загальнi вiдомостi про чистi науки/ 504 Наука про навколишнє середовище.Екологія
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание/ харчування людини, питание человека
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієнічні показники, гигиенические показатели
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієничні вимоги до молока, гигиенические требования к молоку
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна води, гигиена воды
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво продовольства, производство продовольствия
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієнічні норми, гигиенические требования
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
144382 |
|
1 |
0 |
|