Мікробіологія молока та молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: М59
Мова: Українська Обсяг: 320 с.
Шифр: 36.95 УДК: 637.13:579 ББК: 36.95+48.1
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Відомості про відповідальність: | за ред. В. В. Касянчук |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарська.../ сільськогосподарська мікробіологія, сельскохозяйственная микробиология
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарний.../ санітарний контроль, санитарный контроль/ санітарний контроль молока, санитарный контроль молока
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарна.../ санітарна якість, санитарное качество/ санітарна якість молока, санитарное качество молока
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарно-санітарна експертиза
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
144396 |
|
1 |
0 |
|