укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Назаренко І.В., Наконечна Т.В.
Технологія продуктів забою
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2002
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАУ
Автор:
Назаренко І.В., Наконечна Т.В.
Авторський знак:
Н19
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
35 с.
Шифр:
36.920.1
УДК:
637.513
ББК:
36.920.1
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Методичні вказівки для самосттійного вивчення та завдання до контрольної роботи студ. зооінженерного фак. заочної форми навч. спец. 7.130201 "Зооінженерія"
Теми документа
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії/ Кот С.П.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії/ Наконечна Т.В.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
А
5
0
Чз
5
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'