Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Мікробіологія та фізіологія харчування
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р. Авторський знак: М59 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 242 с.
Шифр: 36 УДК: 664:579.67 ББК: 36+36-909
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Maligina_Mikrobiol_xarch_2009.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посібник |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізіологія, физиология, physiology
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis/ аналіз кормів, анализ кормов
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад природних вод, химический состав природных вод
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікроорганізми, микроорганизмы
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічні.../ хімічні речовини, химические вещества
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологічний контроль, микробиологический контроль
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.67 Харчова мікробіологія
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Сільськогосподарська мікробіологія
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізіологія, физиология, physiology/ фізіологія харчування, физиология питания
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология/ мікробіологія харчових продуктів, микробиология пищевых продуктов
- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ морфологія, морфология/ морфологія мікроорганізмів, морфология микроорганизмов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|