укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Новожилова Е.В.
Характеристика плісняви і мікотоксинів зернових світового значення та система їхнього контролю
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Новожилова Е.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 20-22.
Шифр:
36.82
УДК:
632.25:664.724
ББК:
36.821.01+44.781
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 44 Захист рослин/ 44.7 Хвороби рослин і боротьба з ними (фітопатологія)/ 44.78 Окремі групи і види хвороб рослин/ 44.780 Грибкові хвороби рослин
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікотоксини, микотоксины
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проф.../ профілактика, профилактика/ профілактика хвороб, профилактика болезней/ профілактика хвороб ВРХ, профилактика болезней КРС
Ключові слова/ П/ Пл/ плі.../ пліснява, плесень
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна/ 36.821.01 Зберігання зерна
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проф.../ профілактика, профилактика/ профілактика мікотоксикозів, профилактика микотоксикозов
Ключові слова/ З/ За/ зар.../ зараженість кормів мікотоксинами, зараженность кормов микотоксинами
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 632 Хвороби рослин. Шкідники рослин. Захист рослин/ 632.2 Симптоматологія рослин/ 632.25 Гниль. Пліснява. Борошниста роса. Чорна ніжка
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека зернових культур, безопасность зерновых культур
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна/ 664.724 Зберігання зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'