Усатенко Н.
Способи охолодження тушок
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Усатенко Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 75-78.
Шифр: 36.92 УДК: 636.5:637.5.037 ББК: 36.920.2+46.8
Є складовою частиною документа: Наше птахівництво
| Назва головного документа: | Наше птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.8 Птахівництво
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса/ охолодження м'яса птиці, охлаждение мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.5 Свійські (домашні) птахи
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.037 Штучне охолодження, заморожування м'яса
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.2 Охолодження, заморожування м'яса
- Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ способи охолодження, способы охлаждения
- Ключові слова/ В/ Во/ вод.../ водно-контактний спосіб, водно-контактный способ
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження повітрям, охлаждение воздухом
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гід.../ гідро.../ гідроаерозольне охолодження, гидроаэрозольное охлаждение
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|