укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Соколов А.
Рынок полуфабрикатов Украины
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Соколов А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 68-72.
Шифр:
65.325.2
УДК:
637.521:338.439.5
ББК:
36.924+65.325.2
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.5 Питання ринку, торгівлі та розподілу в продовольчому виробництві та постачанні
Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок напівфабрикатів, рынок полуфабрикатов
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'