Рибак Г.М., Блашкіна О.А., Литовченко О.М.
Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1990 Мiсце видання: К. Видавництво: Урожай
Автор: Рибак Г.М., Блашкіна О.А., Литовченко О.М. Авторський знак: Р49 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 264 с.
Шифр: 36.91 УДК: 664.85 ББК: 36.91
Аннотацiя: | Хранение и консервирования плодоовощного сырья. Виды тары и инвентаря для консервирования в небольшом объеме. |
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/books/pdf/Rubak_Dov_po_pererob_plodiv_1990.pdf
| Відомості про видання: | 3-тє вид., доп. і перероб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ П/ Пл/ пло.../ плодівництво, плодоводство
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка сільськогосподарської продукції, переработка сельскохозяйственной продукции
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка овочів, переработка овощей
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка фруктів, переработка фруктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки і зберігання продукції рослинництва, технология перероботки и сохранения продукции растениеводства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.85 Консервування плодів (фруктів і ягід, включаючи горіхи)
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Рослинництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Рослинництво/ Садівництво та овочівництво/ Плодівництво. Ягідництво
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка овочів
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка фруктів
|