укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технологія переробки продукції тваринництва
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2012
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАУ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Українська
Обсяг:
39 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.03
ББК:
36.92
Електронна версія документа:
http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2012/Striha_L.TPPT_Sam.pdf
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. для самост. вивчення дисципліни студ. ф-ту ТВППТ напрям підгот. 6.090102 "ТВППТ"
Відомості про відповідальність
:
уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко, О. К. Цхвітава
Загальна інформація
Ціна
:
5,80 грн.
Супроводжувальні матеріали
:
Ел. копія
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ М/ Ме/ мед.../ мед, мед
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Цхвітава О.К.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімія, биохимия/ біохімія м'яса і м'ясопродуктів, биохимия мяса и мясопродуктов
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання самостійних робіт
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки продукції тваринництва, технология переработки продукции животноводства
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
А
5
0
Чз
5
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'