головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологія переробки продукції тваринництва

Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 39 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2012/Striha_L.TPPT_Sam.pdf

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:метод. реком. для самост. вивчення дисципліни студ. ф-ту ТВППТ напрям підгот. 6.090102 "ТВППТ"
 Відомості про відповідальність:уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко, О. К. Цхвітава
Загальна інформація
 Ціна:5,80 грн.
 Супроводжувальні матеріали:Ел. копія
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А     5 0
Чз     5 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'