Смоляр В.І.
Харчова експертиза
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Здоров'я
Автор: Смоляр В.І. Авторський знак: С51 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 448 с.
Шифр: 36-909 УДК: 664:006.83(075.8) ББК: 36-909
| Додаткові відомості щодо назви: | підруч. |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова експертиза, пищевая экспертиза
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Ф2 |
144343 |
|
1 |
0 |
Чз |
144342 |
|
1 |
0 |
|