Ковбасенко В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Фірма "ІНКОС"
Автор: Ковбасенко В. М. Авторський знак: К56 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 416 с.
Шифр: 636.033:636.0909 УДК: 636.033:636.09 ББК: 48.0+36.92
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Ціна: | 63,00 грн, 85,00 грн |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна санітарія, ветеринарная санитария
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.09 Ветеринарія
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.03 Тварини, яких розводять або утримують для одержання харчової або інших видів продукції (продуктивність). Сільсько/ 636.033 Тварини, яких утримують на забій, для одержання м'яса та сала. Тварини м'ясної породи. Відгодована худоба. Вихід
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертна оцінка, экспертная оценка
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Ветеринарія
- Актуальні проблеми зоогігієни та ветеринарії/ Ветеринарна експертиза
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
153383 |
|
1 |
0 |
Чз |
144349 |
|
1 |
0 |
|