укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дудяк І.Д., Нікончук Н.В.
Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять із курсу "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва"
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2004
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАУ
Автор:
Дудяк І.Д., Нікончук Н.В.
Авторський знак:
Д81
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
38 с.
Шифр:
36.91
ББК:
36.91
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
для студ. агрономічного факультету спец. 6.130100 - "Агрономія"
Відомості про відповідальність
:
Агрономічний факультет
Загальна інформація
Ціна
:
5,00 грн.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Дудяк І.Д.
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Нікончук Н.В.
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка фруктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'