укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Канадская система безопасности пищевой продукции
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 7-10.
Шифр:
36.92
УДК:
663/664(71)
ББК:
36.92(7Кан)
Є складовою частиною документа:
Ефективні корми та годівля
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Ефективні корми та годівля
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна праці, гигиена труда
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
Ключові слова/ К/ Ка/ кан.../ Канада, Канада
Ключові слова/ К/ Кв/ кваліфіковані працівники, квалифицированные работники
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова продукція, пищевая продукция
УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (71) Канада
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'