Безопасность продуктов питания и системы гарантии качества
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 12-16.
Шифр: 36.92 УДК: 663/664(7) ББК: 36.92(7Кан)
Є складовою частиною документа: Ефективне тваринництво
| Назва головного документа: | Ефективне тваринництво |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
| Загальні зауваження: | Закінч. Почат. № 6. - 2011. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво свинини, производство свинины
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- Ключові слова/ К/ Ка/ кан.../ Канада, Канада
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль кормів, контроль кормов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
- Ключові слова/ З/ Зм/ зміцнення здоров'я тварин, укрепление здоровья животных
- УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (71) Канада
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|