Богомолов О. В., Сафонова О. М.. Шаповаленко О. І., Черевко О. І., Богомолова В. П., Фоміна І. М.
Управління якістю переробних і харчових виробництв
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Харків Видавництво: Еспада
Автор: Богомолов О. В., Сафонова О. М.. Шаповаленко О. І., Черевко О. І., Богомолова В. П., Фоміна І. М. Авторський знак: У67 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 296 с.
Шифр: 36-9 УДК: 65.018(075.8) ББК: 36-9
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль в системі управління, контроль в системе управления
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.321 Економіка сільськогосподарського підприємства
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ У/ Уп/ управління, управление, management/ управління охороною праці, управление охраной труда
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка зерна, переработка зерна
- Ключові слова/ О/ Оц/ оцінка, оценка/ оцінка якості, оценка качества
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка овочів, переработка овощей
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркетинг, маркетинг/ маркетингове.../ маркетингове управління, маркетинговое управление
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 65.01 Методичні питання. Теорія та практика організації/ 65.018 Вид, род, якість, стан (виробництва, продукції, роботи тощо)
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка фруктів, переработка фруктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість управління, качество управления
- Ключові слова/ Е/ Ел/ елементи управління, элементы управления
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка зерна
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка овочів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
144953 |
|
1 |
0 |
А |
144954 |
|
1 |
0 |
А |
144955 |
|
1 |
0 |
А |
144956 |
|
1 |
0 |
Чз |
144952 |
|
1 |
0 |
|