укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бабич О.
Безглютенове борошно
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Бабич О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 21-23
Шифр:
36.83
ББК:
36.83
Аннотацiя:
Доцільно використовувати при виробництві борошняних кондитерських виробів
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2005
Номер частини головного документа
:
4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'