Стойко В.І., Жданова Н.М., Айзенберг В.Л., Капічон Г.П., Коновалова В.В., Бурбан А.Ф.
Виділення інулінази з культуральної рідини Penicillium sp. 225 та характеристика її фізико-хімічних властивостей
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Стойко В.І., Жданова Н.М., Айзенберг В.Л., Капічон Г.П., Коновалова В.В., Бурбан А.Ф. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 77-82.
Шифр: 28.4 УДК: 663.1:577.15 ББК: 28.4
Аннотацiя: | Інуліназа має значні перспективи для використання: попередня обробка доступної с/г сировини (топінамбур, цикорій), одержання фруктових сиропів. Інулін рослинного опходження пов'язан з перспективою отримання цукристих речовин, етанолу та молочної кислоти. Вивчено два способи виділення інулінази з культуральної рідини Penicillium sp. 225. | Є складовою частиною документа: Біотехнологія
| Назва головного документа: | Біотехнологія |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер тому головного документа: | Т. 4 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа
|