укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Єгоров Б.В., Мардар М.Р.
Системний підхід до розробки збагачених продуктів харчування
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Єгоров Б.В., Мардар М.Р.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 18-22.
Шифр:
36
УДК:
641-035.63/.64
ББК:
36-9
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічно.../ біологічно активні речовини, биологично активные вещества
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания
Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ споживач, потребитель
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви
УДК/ -0.. Таблиця Ік. Загальні визначники матеріалів і осіб/ -03 Загальні визначники матеріалів/ -035 Матеріали головним чином органічного походження/ -035.6 Хімічно перероблені матеріали органічного походження/ -035.63/.64 Продукти харчової промисловості та продукти промисловості виробництва напоїв
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'