Дорохіна М. О., Капліна Т. В.
Технологія продукції харчування у таблицях і схемах
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Дорохіна М. О., Капліна Т. В. Авторський знак: Д69 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 280 с.
Шифр: 36.99 УДК: 641(075.8) ББК: 36.99
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.99 Громадське харчування. Кулінарія
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ Г/ Гр/ гро.../ громад.../ громадське харчування, общественное питание
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна санітарія, ветеринарная санитария
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна цінність продуктів харчування, біологическая ценность продуктов питания
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
144529 |
|
1 |
0 |
|