Лизова В.Ю., Войцехівська Л.І.
Застосування вуглеводів у технології ферментованих ковбас
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Лизова В.Ю., Войцехівська Л.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 54-57.
Шифр: 36.927 УДК: 637.524 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ В/ Ву/ вуглеводи, углеводы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
- Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментовані ковбаси, ферментированные колбасы
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сиров'ялені продукти, сыровяленые продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|