Гигиена производства [оборудование для упаковки в вакуум]
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 48-50.
Шифр: 36.818 УДК: 621.798.1:637.525 ББК: 36.818+36.926
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ А/ Аз/ азот, азот
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798-982 Вакуумні упаковки
- Ключові слова/ В/ Ва/ вак.../ вакуумна обробка м'яса, вакуумная обработка мяса
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна виробництва, гигиена призводства
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для пакування, оборудование для упаковки
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієнічні стандарти, гигиенические стандарты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|