Вербицкий С.Б.
Безопасность и гигена по-европейски: промышленные мясорубки и волчки
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 52-57.
Шифр: 36.81 УДК: 637.513.2 ББК: 36.812+36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясний фарш, мясной фарш
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека виробництва, безопасность производства
- Ключові слова/ П/ По/ под.../ подрібнення м'яса, измельчение мяса
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.812 Механічні та гідромеханічні процеси (подрібнення, сортирування, розділення, сепарація та ін)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна виробництва, гигиена призводства
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне виробництво, мясоперерабатывающее производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясорубки, мясорубки
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|