укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Назарова Л.В.
Економічна ефективність виробництва і переробки яловичини
Вид документа:
Дисертація
Рiк видання:
2001
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАА
Автор:
Назарова Л.В.
Авторський знак:
Н19
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
159 с.
Шифр:
72.4
УДК:
338.1:636.23
ББК:
72.4
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Дис. на здоб. наук. ступ. канд. економ. наук
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.0 Скотарство. Велика рогата худоба
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.1 Економічний стан. Торговельно-промисловий цикл. Розвиток господарської структури. Економічне зростання
БД Електронна бібліотека дисертацій/ 2001
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'