Коновалов Ігор Володимирович
Адаптаційні та продуктивні якості свиней породи ландрас в умовах промислової технології
Вид документа: Дисертація
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Коновалов Ігор Володимирович Авторський знак: К64 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 148 с.
Шифр: 72.4 УДК: 636.4.082.25 ББК: 72.4
| Додаткові відомості щодо назви: | дис...канд. сільськогоспод. наук : 06.02.04 |
| Бібліографія: | Бібліогр.: с. 122-148. |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка АПК, экономика АПК
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 70/79 Культура. Наука. Освіта/ 72 Наука. Наукознавство/ 72.4 Організація науки. Управління. Економіка. Статистика
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинарники, свинарники
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинарство, свиноводство
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свині, свиньи
- Ключові слова/ П/ По/ пор.../ породи, породы/ породи свиней, породы свиней
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка свинарства, экономика свиноводства
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свиноматки, свиноматки
- Ключові слова/ П/ По/ пор.../ породи, породы/ породи свиней, породы свиней/ українська м'ясна порода свиней, украинская мясная порода свиней
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка виробництва, экономика производства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка виробництва, экономика производства/ економіка виробництва і переробки продукції тваринництва, экономика производства и переработки продукции животноводства
- БД Електронна бібліотека дисертацій/ 2011
- БД(П) Породи с/г тварин/ Породи свиней
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЦФ |
193-Д |
|
1 |
0 |
|