укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Волошенко О.С., Жигунов Д.А.
Функциональные продукты питания на основе зерновых культур
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Волошенко О.С., Жигунов Д.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 15-18.
Шифр:
36.8
УДК:
633.13
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зернові культури, зерновые культуры
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні властивості, функциональные свойства
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'