укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Столярчук П., Малик О.
Упровадження систем контролю молочної продукції - запорука її якості та безпечності
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Столярчук П., Малик О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 61-64.
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2011
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ системи.../ системи контролю, системы контроля
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'